Vai vēlaties kaut ko saldu, ātri pagatavojamu un patīkamu visai ģimenei? Mums ir ideāls deserts jums! Šī mini tarte ar Bettr šokolādes pudiņu un apelsīna miziņu ir vienkārši apburoša. Mēs esam pārbaudījuši recepti, un esam pārliecināti, ka jums tā patiks!
Šai receptei esam izmantojuši jauno bezglutēna Bettr šokolādes pudiņu. Tas ir ideāls papildinājums gandrīz jebkuram desertam. Tas pat varētu atsaukt atmiņā bērnības atmiņas par siltiem, krēmīgiem pudiņiem, ko pagatavojusi jūsu mamma vai vecmāmiņa. Un labākā daļa? Šokolādes pudiņš ir gatavs tikai 1 minūtē!
Ar ko mūsu pudiņš ir īpašs?
- Vegāns
- 100% organiski
- Nesaldināts
- Piemērots bērniem
- Bez piena produktiem
- Bez mākslīgiem aromātiem
Tā kā Bettr šokolādes pudiņš ir nesaldināts, varat izvēlēties sev vēlamo saldinātāju, piemēram, eritritolu, kokosriekstu cukuru, nerafinētu cukuru, agaves sīrupu, medu, dateļu sīrupu vai dateļu pulveri.
Tagad sāksim ar recepti!

Norādījumi par mini torti ar šokolādes pudiņu un apelsīna miziņu:
1. darbība. Pagatavojiet šokolādes pudiņu
- Bļodā sajauciet 20 ml ūdens vai augu piena ar daļu pudiņa maisījuma. Labi samaisiet, līdz tas pilnībā izšķīdis.
- Katliņā pievienojiet 130 ml ūdens un izvēlēto saldinātāju. Uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai un saldinātājs ir pilnībā izšķīdis.
- Samaziniet uguni līdz minimumam un lēnām ielejiet izšķīdināto pudiņa maisījumu, nepārtraukti maisot, līdz tas sabiezē.
- Noņemiet no uguns un ļaujiet pudiņam atdzist.
2. darbība. Sagatavojiet pīrāgu garozu
- Smalki sasmalciniet Indijas riekstus un valriekstus, izmantojot blenderi, lai iegūtu vienmērīgāku tekstūru.
- Lai uzlabotu garšu, pievienojiet kakao pulveri, kanēli un šķipsniņu sāls.
- Sasmalciniet datumus mazos gabaliņos vai kārtīgi samaisiet. Pievienojiet tos maisījumam kopā ar apelsīnu sulu un kļavu sīrupu.
- Visu samaisiet, līdz izveidojas mīkla. Veidojiet nelielas tartes čaumalas un novietojiet tās uz cepešpannas.
- Cep 180°C, līdz garoza ir stingra un viegli zeltaina.
- Pirms pildīšanas ļaujiet tartes čaumalām atdzist.
8
3. darbība: salieciet torti
- Kad garozas ir atdzisušas, piepildiet tās ar sagatavoto šokolādes pudiņu.
- Apkaisiet ar kakao pulveri un pievienojiet rīvētu apelsīna miziņu, lai iegūtu papildu svaigumu.
- Pēc izvēles dekorējiet ar kontrastējošu krēmu vai augļiem, lai iegūtu košāku izskatu.
Un tas arī viss! Jūsu gardā mini tarte ar šokolādes pudiņu un apelsīna miziņu ir gatava baudīšanai.
Ja jums patika šī recepte, skatiet citas gardu desertu idejas mūsu emuārā. Paldies, ka cepāt kopā ar Bett'r! 🍫🍊