Vai esat mājās gatavotu desertu cienītājs? Ja atbilde ir jā, jūs esat īstajā vietā — Bettr-food emuārā. Mēs zinām, ka jūs bieži meklējat veselīgākas alternatīvas ģimenes iecienītākajiem desertiem, kas parasti satur daudz baltā cukura un citas sastāvdaļas, kas nav tik labvēlīgas jūsu ķermenim.
Šodien esam sagatavojuši vegānu mājās gatavotu Snickers recepti. Šim desertam vajadzēs apmēram 10 minūtes cepeškrāsnī, kā arī vēl 10 minūtes, lai pagatavotu gardo krēmu un pamatni. Mēs mīlam ātras, garšīgas un veselīgas receptes, tāpēc netērēsim vairāk laika. Sāksim ar šodienas desertu soli pa solim!
Sagatavošana:
1. darbība. Pamatnes sagatavošana: bļodā sajauciet zemesriekstu miltus, pulverveida eritritolu un izkausētu kokosriekstu eļļu. Maisa, līdz maisījums ir gluds un lipīgs. Ja šķiet, ka tas ir pārāk sauss, pievienojiet 1-2 tējkarotes papildus kokosriekstu eļļas vai ūdens. Maisījumu vienmērīgi iespiež ar cepampapīru izklātā cepamtraukā. Cep 180°C (350°F) 8-10 minūtes. Ļaujiet tai pilnībā atdzist.
2. darbība. Pagatavojiet pildījumu. Citā bļodā samaisiet zemesriekstu sviestu, kokosriekstu krēmu un pulverveida eritritolu līdz gludai. Uzklājiet pildījumu uz atdzesētās pamatnes un apkaisa ar grauzdētiem zemesriekstiem, lai iegūtu kraukšķīgu tekstūru.
3. darbība. Pievienojiet virskārtu. Izkausējiet Bett’r Indijas riekstu un lazdu riekstu smērējumu, izmantojot dubultā katlu vai mikroviļņu krāsni uz zemas uguns. Izkausēto smērējumu vienmērīgi pārlej pāri pildījumam. Atdzesējiet desertu ledusskapī uz 1-2 stundām.
4. darbība. Sagrieziet šķēlēs un pasniedziet. Kad deserts ir stingrs, sagrieziet to stieņos vai kvadrātos.
Padomi:
Ja vēlaties saldāku garšu, pievienojiet pamatnei vai pildījumam nedaudz vairāk pulverveida eritritola.
Uzglabājiet Snickers hermētiskā traukā ledusskapī līdz 5 dienām.
Šie mājās gatavotie vegāniskie Snickers ir ideāla garšas un veselības kombinācija. Izbaudi katru kumosu! 🥜🍫