Vegan Bounty Cups

Veganu balvas

Šo gardu recepti radīja Leonie Haas, sociālajos tīklos pazīstama kā @leoinkitchen.

Kategorija: Uzkodas

Gatavošanas laiks: 15 min

Sagatavošanas laiks: 3 min

Šie Bounty kausiņi ir lieliska uzkoda – dabiski saldināti un pagatavoti no īstām, veselīgām sastāvdaļām. Neatkarīgi no tā, vai esat kokosriekstu cienītājs vai vienkārši kārojat kaut ko saldu un veselīgu, šī recepte kļūs par jūsu jauno iecienītāko!

Veganu balvas

viegli | 15 mingatavošanas laiks

Nepieciešamās sastāvdaļas

For the base:

  • 250 g pitted dates or date paste
  • 4 tbsp boiling water
  • 40 g ground oats
  • 75 g coconut flour

For the coconut filling:

  • 250 g coconut cream
  • 140 g desiccated coconut
  • 60 g coconut flour
  • 50 g maple syrup

Topping:

  • 100 g Bett'r chocolate drops, no added sugar
  • Coconut chips for garnish

Ja esat klasiskās Bounty garšas kombinācijas — kokosriekstu un šokolādes – cienītājs, jums patiks šis veselīgais pavērsiens! Šajos Vegānu Bounty Cups nav rafinēta cukura un tie ir pilnībā izgatavoti no augu izcelsmes sastāvdaļām. Tie ir dabiski saldināti ar datelēm, nedaudz kļavu sīrupa un papildināti ar mūsu coco drops cukurs.

Šī recepte ir ātri pagatavojama, un rezultāts ir neatvairāms: krēmveida kokosriekstu pildījums, mīksta cepumam līdzīga pamatne un bagātīga šokolādes virskārta. 

1. Izveidojiet bāzi:

Sajauciet dateles ar karstu ūdeni, līdz iegūstat gludu pastu. Mīciet auzas un kokosriekstu miltus, līdz izveidojas mīksta mīkla. Iespiediet maisījumu silikona smalkmaizīšu veidnēs (vai papīra ieliktnīšos, ja jums nav silikona).

2. Kokosriekstu pildījums:

Bļodā sajauciet visas pildījuma sastāvdaļas līdz krēmīgai konsistencei. Vienmērīgi uzklājiet uz auzu datuma pamatnes. Virsas nogludina ar karoti vai lāpstiņu. Sasaldē vismaz 1 stundu.

3. Pievienojiet virskārtu:

Uzmanīgi izkausējiet šokolādi, pēc tam uzklājiet uz kokosriekstu slāni. Dekorēšanai pārkaisa ar kokosriekstu skaidiņām.

❄️ Padoms.

Uzglabājiet savas Bounty Cups ledusskapī, lai iegūtu mīkstu tekstūru, vai glabājiet saldētavā, lai iegūtu stingrāku, saldējumam līdzīgu gardumu. Jebkurā gadījumā tie ir garšīgi apmierinoši!