Vegan Shepherd's Pie

Vegānu ganu pīrāgs

Vegānu ganu pīrāga recepti radīja Ļubova Pavlova, sociālajos tīklos pazīstama kā @bohemianveg.

Kategorija: Maltīte

Gatavošanas laiks: 40 min

Sagatavošanas laiks: 20 min

Vegānu ganu pīrāgs

viegli | 40 mingatavošanas laiks

Nepieciešamās sastāvdaļas

  • 200 g Dragon Superfoods teksturētu zirņu proteīna
  • 200 g zirņu
  • 200 g sagrieztu burkānu
  • 1 sīpols, smalki sagriezts
  • 300 g tomātu biezeņa
  • Šipsniņa ķiploka pulveris
  • 400 ml vegāns krējums ēdiena gatavošanai
  • 1 iepakojums Bett'r kartupeļu biezeņa maisījuma
  • 650 ml riekstu piena
  • 4 ēdamkarotes eļļas
  • 1 tējkarote sāls
  • Rīvēts vegāns siers

Ja meklējat barojošu ēdienu, lai pārsteigtu savus mīļos, šis vegānu ganu pīrāgs ir ideāla izvēle! Ar bagātīgu garšu pārpilnību, kas harmoniski apvienota, lai nodrošinātu maksimālu baudījumu, šis pīrāgs jebkuras vakariņas pārvērtīs par neaizmirstamu pieredzi un liks apdullināt jūsu sajūtas! Paldies Ļubovai par recepti!

Vai vēlaties nomainīt gaļu? Atbilde ir teksturēts proteīns! Tā ir vegāniska alternatīva gaļai, kas izgatavota no zirņu olbaltumvielām, melno pupiņu olbaltumvielām un šķipsniņas sāls. Tas nesatur soju, aromatizētājus vai alergēnus. Tā garša ir neitrāla un gatavošanas laikā viegli uzsūc ēdiena aromātus un garšas. Atšķirīgās augu olbaltumvielu tekstūras padara to lieliski piemērotu dažādiem pikantiem ēdieniem.

Un, ja jums ir apnicis tērēt laiku, gatavojot garšīgu kartupeļu biezeni, izvēlieties ātru gatavā Bett'r kartupeļu biezeņa maisījuma sagatavošanu, kas neietekmē garšu vai kvalitāti. Tas piešķirs ganu pīrāgam maigu nobeigumu, pateicoties rūpīgi atlasītām garšvielām, kas piešķir tam neatvairāmu aromātu un padara šo pieredzi vienreizēji garšīgu!

Sagatavošana: 

1. darbība. Izmērciet zirņu proteīnu, ievērojot norādījumus uz iepakojuma.

2. darbība. Pannā uzkarsējiet nedaudz eļļas un pievienojiet sīpolus, olbaltumvielas, zirņus un burkānus.

3. darbība. Sautējiet apmēram 10–12 minūtes, pēc tam pievienojiet sajaukto sāli, ķiploku pulveri, tomātu biezeni un 200 ml cepamā krējuma. Uz lēnas uguns vāra vēl 5 minūtes.

4. darbība. Bļodā sajauciet kartupeļu biezeni ar eļļu, sāli un sojas pienu. Samaisiet līdz gludai.

5. darbība. Uzsildiet cepeškrāsni līdz 180 °C.

6. darbība. Pārvietojiet dārzeņu maisījumu dziļā cepšanas traukā. Pa virsu izklāj kartupeļu biezeni un pārlej ar atlikušo cepamo krējumu.

7. darbība. Sarīvējiet sieru virsū un cepiet 30–40 minūtes, līdz tie kļūst zeltaini brūni.

Vai jums patika šī recepte? Tad jums noteikti patiks pārējās mūsu emuāra receptes. Paldies, ka gatavojāt kopā ar Bett'r!