
Kā pagatavot Ziemassvētku piparkūku kūku:
1. darbība. Lielā bļodā izsijājiet miltus ar cepamo pulveri, kakao pulveri un cepamo sodu. Pievienojiet garšvielas, cukuru un apelsīna miziņu. Labi samaisiet.
2. darbība. Pievienojiet sojas pienu un eļļu. Labi samaisiet, līdz maisījums kļūst gluds un vienmērīgs.
3. darbība. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°C (350°F).
4. darbība. Cep apmēram 25–35 minūtes.
5. darbība. Viegli saputojiet atdzesētu kokosriekstu krējumu ar pūdercukuru.
6. darbība. Kad kūka ir atdzisusi, ar lāpstiņu pārklājiet ar putukrējumu un dekorējiet ar cepumiem.

Novēlam siltus, smaržīgus un ļoti mājīgus Ziemassvētku brīvdienas!